Fönstertittare

Våra hundar / dvärgpinscher / Permalink / 0
En minipinne måste ha koll på världen. Det kan ju komma något monster som man måste skydda familjen från. En fåtölj eller en fönsterbräda är perfekta för att kunna se ut.
 
Han har en hel del löst skinn och det ramlar ner som i ett veck ovanför svansen när han står på bakbenen. Undrar vad han ska ha det till? Han är ju redan färdigvuxen, eller är han inte? Ska han månne bli en Grand danois när han blir stor?
 

Ny leksak

Våra hundar / dvärgpinscher / Permalink / 0
Ny leksak som även går bra att ha på huvudet!
Det är egentligen en nackkudde som Rasmus aldrig använt. Nosarna på plyschdjuret har redan försvunnit och ögonen kommer nog förmodligen också att lossna. Här leks det lite våldsamt, fast det framgår ju kanske inte av bilden ifråga. Där ser det ganska mysigt ut.
 

Nygamla soffor

Hem & familj / Permalink / 0
Nu har vi bytt tillbaka till våra gamla soffor - från den tre år gamla tygsoffan tillbaka till våra gamla skinnsoffor. Mycket bättre. Den grå fick den äldsta sonen ta över och även bordet. Nu skulle vi bara ha haft en ny matta (som inte gubben vill byta) och nya gardiner och kanske några nya kuddar. En annan duk till bordet måste jag nog leta fram också och kanske ett ljus eller två... och den där lampan i hörnet ska vi inte prata om. Usch!
 
Till top