Kenneln Tassen

Våra hundar / Dansksvensk gårdshund, Kenneln Tassen / Permalink / 2
Vår hund är från kenneln Tassen men kenneln verkar inte vara aktiv längre. De finns inte kvar på någon sida på nätet men har kvar en Facebooksida. Så igår skrev jag i alla fall ett inlägg på deras Facebooksida för att om möjligt få svar på om det finns något syskon till vår hund kvar i livet. Vore även intressant att se om de är lika stora och speciella som han.
 
Vår hund är född den 14 juni 2006. Han är en Dansksvensk gårdshund och hans mamma hette Asta och hans pappa hette Rafiki. Han är från kenneln Tassen, Skånes Fagerhult. Finns det något syskon till vår hund som fortfarande lever?
 
#1 - - Pär Dahlqvist:

Hej
Jag är faktiskt lycklig ägare till Titus syster Bellis. Hittade din blogg när jag själv sökte efter Kenneln Tassen för att se om någon av Bellis systrar fått valpar.

Bellis är precis som Titus en både vanlig och ovanlig Dansksvensk gårdshund. Älskar människor men avskyr andra hundar. Har alldeles för långa ben och jättestora öron. Tittar på TV, helst naturprogram då hon lever sig in våldsamt och nästan välter tv:n. Hon har ett stort ordförråd och har även lärt sig några engelska glosor.

Hälsningar Pär

Svar: Hej och tack för svar!
Så kul att det finns någon fler i livet. De är alltså kullsyskon, födda 060614? På Facebook har jag fått svar av två stycken som också har hundar från Kenneln Tassen med Rafiki som pappa men de är födda -11. Jag hittar inget på nätet om denna kennel, hemsidan är nerlagd och hennes Facebooksida är inte uppdaterad på länge. Jag har även skrivit ett inlägg där utan svar.

Titus har tyvärr drabbats av stora fettknölar och vi går till veterinär med jämna mellanrum. Han verkar inte besväras av dem nämnvärt, de ser däremot lite otrevliga ut. Veterinären säger "att han ser oförskämt pigg ut". Vi tar en dag i sänder och så länge han verkar trivas med livet så får han vara kvar. Han är verkligen en livsnjutare.

Hälsningar

Marika
Marika

#2 - - Pär:

Jo, de är kullsyskon. Bellis är också född 060614. Hon har också några fettknölar, men ganska små. Vi har tagit bort den största som satt på bogen, men de andra behöver inte åtgärdas. Även Bellis är mycket pigg och vi tror hon kommer att vara med oss i många år till. Lekfullare och energirikare 11-åring får man leta efter.

Hälsningar, Pär

Till top