En till födelsedag

Hem & familj / Permalink / 0
Oooh, jag har ju glömt lägga in en bild på äldste sonen som just fyllt år. Jag hade ju gjort ett likadant collage av foton till honom med inte alltför otäcka bilder. När han fyller 30 om två år så kanske det blir att gräva lite djupare i arkivet. He he...
 

Snapwidget

Ditt & datt / Permalink / 0
Jag har lagt in en widget så att mina Instagrambilder hamnar under headern men jag har inte så många bilder på Instagram än. Man kan ha bilderna som jag har dem, alldeles stilla (A responsive grid of Instagram photos) eller så kan de rulla (A scrolling banner of Instagram photos) men jag tyckte att det gick så hackigt. Det finns även andra alternativ. Hur som helst så går det att ändra om man vill, om man vill byta. Denna widget är gratis.
 
För att göra en egen widget så loggar du in på: https://snapwidget.com

Doktorsbesök

Våra hundar / dansksvensk gårdshund / Permalink / 1
Idag har Titus varit hos veterinären igen. Vi trodde faktiskt att detta var sista sommaren för honom men hon tyckte att han såg oförskämt fräsch ut. Han har några otäckt stora knölar på sidorna som syns lite av på dessa bilder och även några små. En stor knöl har han opererat bort på ryggen för något år sedan. Det vill vi inte att han ska gå igenom igen och det tyckte inte veterinären heller. Han grät i två dagar. Fy. Så länge att han inte verkar ha ont och mår bra får han vara kvar. Jippie!
 
Det är inte så lätt att fota Titus för övrigt. Han gillar ju inte kameran så överdrivet mycket precis. Sedan var det även en röd liten sak som fotobombade hela tiden.
Till top