Hårborstar

Prylar & kläder / Lyko, hårborste / Permalink / 0
Vilka underbara borstar till trassligt hår. Fast jag gillar den turkosa bättre. Kanske det beror på den något underliga formen på den till höger? Den känns mer som en datormus än en hårborste. Borstarna är så mjuka och sliter inte på håret.
 
Borstarna heter så här: HH Simonsen Wet Brush Turkos och Dessata Detangling Original Catrina Prints och jag har köpt dem på Lyko.

Bloggen 5 år

Ditt & datt / Permalink / 0
Min blogg fyller idag 5 år... Hurra!  

Jag startade denna blogg 24 juli -10 för att lägga in bilder på mina smycken. Det gick bra ett tag men sedan ville jag ha en egen hemsida för att enklare kunna visa mina alster. Jag provade flera olika sidor och till slut så hittade jag en som var bra. Då blev denna blogg "bortglömd" ett tag. Nu används den mest till foton som jag tagit och en hel del svammel. Min hemsida har jag på http://www.weebly.com, en enkel sida med så kallad drag and drop och man kan även gå in och ändra i HTML-koderna. Fast det bästa är ju att det är gratis. Jag betalar naturligtvis för adressen som jag parkerat på ett webbhotell men hemsidan är gratis.
 
Oj, nu är det visst dags att cykla iväg och äta lite middag. Tjo!
                  

Furuögrund

Hem & familj / Furuögrund, hav, strand / Permalink / 0
Lite öde på stranden, nästan folktomt och lite kallt men sonen doppade sig i alla fall. Är det sommar så är det. Vi hade även tänkt att ta en räkmacka i hamnen men där var så mycket folk. Det blir kanske en vända till i sommar...
 
                   
Till top