Svalor

Hem & familj / svala / Permalink / 1
De är tillbaka...
Här har jag fotat en av dessa marodörer sittandes på vår antika antenn. När de inte sitter där och kvittrar glatt (läs hånfullt!) så brukar de roa sig med att flyga lågt över våra huvuden och gärna skita på våra utemöbler. Det är ett evigt torkande. Fast den där fläckiga solsängen kommer nog inte att bli behövd i sommar. Kallt!
 

Anka

Våra hundar / Dansksvensk gårdshund / Permalink / 0
"Det här är min anka som jag fått från husse. Undrar vad han hade tänkt att jag skulle göra med den? Jag har försökt att smyga mig in och lämna den bland lillhusses leksaker - blev direkt påkommen. Då försökte jag lämna ankan ute på altanen - det gick inte heller. Suck! Nu ligger den i min säng igen..."
 
/Titus
 

Semester

Hem & familj / Permalink / 0
Första semesterdagen och det haglar! I denna solsäng vill då inte jag ligga. Var är värmen? Var är solen? Det är juni och det är mellan 8 och 11° varmt. Jaja, man ska inte klaga. Jag behöver inte ställa väckarklockan, jag kan gå och skrota i morgonrock hela dagen om jag vill och vi behöver inte passa någon tid. Det är semester men liiite värme hade inte skadat, bara så att man känner att det är sommar i alla fall.
 
Till top