Regn och åska?

Hem & familj / Permalink / 0
Det har mullrat idag och till slut så kom det liiite regn... Fjolligt! Inte blev det mindre kvavt för det. Jag hade hoppats på något svalare väder, eller åtminstone något mindre tryckande. Man ska inte klaga men flera veckor med runt 30° är en aning påfrestande. 23-24° räcker, särskilt när man ska orka jobba också. Jag gissar att när jag har semester igen om två veckor så har väl nordanvinden återkommit. Iskallt och koftan på. Min vanliga otur, det passar på att vara finväder när jag jobbar. Snart är det vinter och då kommer vi att klaga då också. Man är aldrig nöjd...
 

Hundhår

Våra hundar / dansksvensk gårdshund / Permalink / 0
Dagens skörd av hundhår. Någon som vill ha? Gratis vid avhämtning. Till vänster ses orsaken. Ej hårlös som man skulle kunna tro.
 
Ibland skulle jag ha lust att helraka honom, allt för att slippa detta hår. Vitt, svart och brunt. Fastnar och far överallt - på matbordet, i kylskåpet. Överallt. Fryser man om fötterna är det bara att hasa runt lite så har man luddiga strumpor/fötter och man fryser inte längre. Dammsugaren går varm här hemma och det dammsugas varje dag. Fast just efteråt går han bara och ruskar på sig lite och så ser det likadant ut igen.
 
Tur att han är så snäll och go!
 
Till top